Räcker du till både hemma och på jobbet? Orkar du vara närvarande i din kärleksrelation? Eller har det gått så långt att du funderar på att bryta upp?

De flesta par mår bra av professionella samtal ibland. Oavsett om ni vill skiljas eller fortsätta tillsammans. När vi inte är i balans tar vi ofta till alkohol, ännu mera jobb, träning eller mat för att stå ut. Vi projicerar våra egna skuggsidor och tillkortakommanden på vår partner, istället för att möta oss själva och vår historia. Ändlösa bråk och tjatiga diskussioner som alltid leder till samma återvändsgränd kväver tillslut kärleken. Men det går att blåsa liv i känslorna igen – och faktum är att ingen är en bättre ”sparringpartner” för din personliga utveckling än just din partner…

Som relationscoach har jag tillgång till förklaringsmodeller och övningar som leder er till bättre kommunikation, mer intimitet och närvaro. Utbildningen jag gått hos Christian Pankhurst [HeartIQ] har verkligen totalförändrat och förbättrat min egen kärleksrelation, långt bortom vad jag trodde var möjligt! Nu glädjer det mig att jag kan erbjuda dig och din partner samma utvecklingsmöjligheter. Varmt välkomna till mig på ett första parsamtal!

”Tack för idag Josefina. Otroligt rörande. Mycket tankar i mitt huvud. Skönt på något sätt.”

—M.E.

”Vill bara säga att jag uppskattar våra samtal med dej väldigt mycket. Önskar dig det bästa och att du fortsätter coacha människor till ett bättre liv!”

—J.L.