Jag brinner för att dela med mig om hur man kan nå sina drömmar, skapa kärleksfulla & trygga relationer – privat och i arbetslivet – genom att ”göra jobbet” med sig själv!

Jag är utbildad av Christian Pankhurst i Holland och certifierad Heart IQ Relationship Coach. Jag är också familjehandledare i Jesper Juuls internationella nätverk family-lab. Dessutom är jag certifierad handledare i Sorgbearbetning vid Svenska Sorginstitutet, EFT-practitioner, lärare och har ett framgångsrikt förflutet i det Svenska Boxningslandslaget.

Utmaningar i boxningsringen runt om i Europa väckte mitt stora intresse för mentalträning & personlig utveckling. Viktiga pusselbitar när man vill vara ”bäst när det gäller”. Men det var först efter att jag skilt mig, blivit ”träningsberoende”, fått ätstörningar och slutligen kraschat och gått in i väggen som jag förstod vad personlig utveckling och självkänsla verkligen handlar om! Titta här: https://www.youtube.com/watch?v=trfczY2-01Y&t=4s

Idag har jag tre barn och driver det egna aktiebolaget Tengroth Coaching AB. Jag vänder mig till både företag och privatpersoner. När jag får tillfälle jobbar jag också som gruppledare på de ”Möt dig själv-kurser” som numera anordnas av Vitalisera (fd. Mullingstorp).

För mig är det oerhört viktigt att leva som jag lär och därför jobbar jag kontinuerligt med min egen utveckling. Jag har ingen ”metod”. Istället försöker jag alltid vara ”heart intelligent” och använder mig av ”nuet” och den kunskap som finns tillgänglig i mötet med/emellan klienterna. Hör gärna av dig så berättar jag mer och svarar på just dina frågor!