Hur har ni det i familjen?
Känns det harmoniskt och kärleksfullt?
Eller är vardagen kantad av bråk, tjat och ändlösa konflikter?

Som familjehandledare i Jesper Juuls internationella nätverk Family-Lab coachar och handleder jag föräldrar, barn och tonåringar till härligare relationer med varandra! Min utgångspunkt är att barnet aldrig är ”problemet” och att de vuxna har ansvaret för den uppkomna situationen.
Alla i en familj är lika viktiga. Och allas känslor och behov måste få plats för att vi ska kunna trivas. Hör av dig, så berättar jag mer! Tillsammans skapar vi förutsättningar för att både din och ditt barns självkänsla kan fortsätta utvecklas. Vi jobbar med olika övningar som stärker anknytningen, förbättrar kommunikationen och som hjälper er att ”upptäcka varandra på nytt”. Resultatet blir renare relationer och mer plats för kärlek och gemenskap!

”Jag känner en stor lättnad redan efter första samtalet!”

—Å.L.

Tusen tack för två underbara timmar med dig. Hela familjen tyckte samtalet var så givande. Känns så härligt att vara på väg åt rätt håll!

—A.E.

”… det är en förmån att få komma till dig! Du ger inspration och nya vägar att gå, ser saker och invanda mönster som går att förändra… Nya tankesätt som leder till något bra! Det är en energikick att komma till dig och du är en helt fantastisk person som ger så mycket av dig själv. Märks så väl på XX att hon har växt som person sen hon började hos dig och det känns så bra.”

—P.N.