Höj kompetensen hos dina medarbetare och röj undan hinder på arbetsplatsen som skapar stress, irritation och energiläckage!

Kommunikationsproblem, prestationsångest och dålig självkänsla är vanliga orsaker till konflikter på arbetsplatsen. Dessutom stjäl det fokus från arbetsuppgifterna och kan äta upp både samarbetsviljan och arbetsglädjen. Det är lätt att peka på ”alla andra” och tycka att de borde ändra sig. Men hur gör vi själva då?

Både chefer och anställda mår bra av professionella samtal med fokus på den egna utvecklingen.  Tengroth Coaching AB erbjuder Yrkespersonlig Utveckling i form av enskilda samtal, grupphandledning, konflikthantering, coaching, chefshandledning, teambuilding och föreläsningar.

”Tack Josefina! Vi är väldigt nöjda över din entusiasm, öppenhet och flexibilitet! Vi hoppas på en fortsättning!”

—Cecilia Molander

Stort tack för en fantastisk eftermiddag igår Josefina. Du hade en otrolig närvaro och energi som smittade av sig! Jag personligen är jättenöjd med gårdagen och jag har bara hört likadant från mina kollegor. Du är väldigt duktig – du bjuder på dig själv och engagerar samtidigt som du håller en professionell profil. Wow! Jag är övertygad om att du har sått ett frö hos många av oss och att dina kloka ord kommer dyka upp i flera vardagssituationer framöver, när det är tid för reflektion.

—C.V.

”Vi har fått en helt ny arbetsplats!”

—P.K.

”Dagen har skakat om mig ordentligt och framkallat både tårar och mycket skratt. Jag har fått Aha-upplevelser, en hel del svar och även nya saker att fundera på.”

—L.R.